Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 16 aprilie 2013

Tarta cu carne de miel

Ingrediente necesare pentru tarta cu carne de miel:



- 1 pachet aluat congelat
- 700 g carne de miel
- 2 felii de paine
- 2 oua
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- nucsoara
- sare
- piper


Mod de preparare pentru tarta cu carne de miel:



    Treci carnea prin masina de tocat, o amesteci cu ceapa si usturoiul taiate fin si adaugi nucsoara, sare si piper dupa gust. Adaugi si painea inmuiata si presata bine, un ou batut si amesteci compozitia. Tai 3 fasii din aluatul congelat si impletesti un colac pentru tarta. Ungi o forma de tarta cu ulei, o tapetezi cu jumatate din foaia de aluat ramas si pui compozitia de carne. Acoperi cu aluatul ramas, ii asezi de jur imprejur colacul impletit si ungi tarta cu oul ramas batut. Dai la cuptor pentru 40-45 de minute.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu