Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 27 martie 2012

Drob de miel cu afumatura si cascaval

Ingrediente  pentru drob de miel cu afumatura si cascaval:


- 1 kg carne de miel fara os
- 3-4 cepe
- 100 g untura
- 10 felii sunculita afumat
- 3 oua
- 100 g orez
- 100 g cascaval
- 50 g pesmet
- sare
- piper
- cimbru


Drobul de miel cu afumatura si cascaval se prepara astfel:


    Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in untura si o treci impreuna cu carnea prin masina de tocat. Fierbi orezul pe jumatate, il treci sub un jet de apa rece si il adaugi peste compozitia de carne impreuna cu ouale batute. Pui sare, piper si cimbru dupa gust si amesteci. Ungi o forma de chec cu ulei, presari pesmetul si o tapetezi cu feliile de sunculita. Pe o bucata de folie alimentara presari cascaval ras, peste aceasta pui amestecul de carne si cu ajutorul foliei dai forma astfel incat sa intre in tava. Dai la cuptor pentru 45 de minute. Dupa ce s-a copt si s-a racit, scoti drobul de miel cu afumatura si cascaval din forma si il tai felii.





Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu