Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 15 martie 2012

Drob de miel si pasare

Ingrediente necesare pentru drob de miel si pasare:


- ficatul si prapurul mielului
- 1 kg ficat de pasare
- 5 oua
- o lingurita condiment din legume
- 3 legaturi ceapa verde
- 2 legaturi usturoi verde
- 1 legatura marar
- un praf nucsoara
- sare
- pipre alb
- boia
- 2 linguri de ulei de masline

Drobul de miel si pasare se prepara astfel:

    Treci repede cele doua feluri de ficat prin jet de apa rece. Le fierbi separat, le scurgi si le dai prin masina de tocat. Speli verdeata, ceapa si usturoiul si le tai marunt. Separi albusurile de galbenusuri. Bati spuma albusurile cu un praf de sare. Aprinzi focul la cuptor. Amesteci ficatul cu galbenusurile, verdeata, ceapa, usturoiul, condimentele si sarezi dupa gust. Incorporezi albusurile batute, amestecand usor, de jos in sus. Ungi o forma cu ulei si o tapetezi cu prapuru. Torni compozitia, o acoperi cu marginile prapurului, iar deasupra torni uleiul de masline. Dai la cuptor, la foc mijlociu, peste 25-30 minute. Lasi drobul de miel si pasare  sa se raceasca in forma, apoi il portionezi.  




Recomandari:  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu