Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 11 aprilie 2012

Supa gulas de miel

Ingrediente necesare pentru supa gulas de miel:


- 1 kg carne de miel
- 3 cartofi
- 2 morcovi mari
- 1 pastarnac
- 800 g rosii la conserva
- 2 ardei rosii
- 2 cepe mari
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri boia iute
- 2 foi de dafin
- 1 lingura rasa chimen macinat
- 4 linguri ulei
- 2 linguri faina
- cateva frunze de salata
- sare
- piper

Prepararea supei gulas de miel se face astfel:


   Tai carnea cubulete potrivite si o oparesti cu apa fiarta. O calesti si o pui la fiert in 3-4 litri de apa. Cureti spuma care se formeaza. Cureti zarzavaturile, le tai marunt iar cartofi ii cureti, ii tai cuburi si ii pastrezi in apa pentru a nu se inegri. Incingi uleiul intr-o oala, adaugi ceapa, usturoiul, morcovul si albitura tocate si le calesti cateva minute pana se inmoaie. Adaugi cartofii, ardeiul gras, chimenul si boiaua si mai lasi cateva minute. Pui carnea si supa in care a fiert, adaugi foile de dafin si fierbi 20 de minute. Pui rosiile tocate marunt si faina dizolvata cu putina apa. Fierbi pana totul este patruns. Cu 10 minute inainte de final, adaugi frunzele de salata rupte.Supa gulas de miel o servesti calda, cu sau fara smantana.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu