Ingrediente necesare pentru supa gulas de miel:
- 1 kg carne de miel - 3 cartofi - 2 morcovi mari - 1 pastarnac - 800 g rosii la conserva - 2 ardei rosii - 2 cepe mari - 4 catei de usturoi - 2 linguri boia iute - 2 foi de dafin - 1 lingura rasa chimen macinat - 4 linguri ulei - 2 linguri faina - cateva frunze de salata - sare - piper |
Prepararea supei gulas de miel se face astfel:
Tai carnea cubulete potrivite si o oparesti cu apa fiarta. O calesti si o pui la fiert in 3-4 litri de apa. Cureti spuma care se formeaza. Cureti zarzavaturile, le tai marunt iar cartofi ii cureti, ii tai cuburi si ii pastrezi in apa pentru a nu se inegri. Incingi uleiul intr-o oala, adaugi ceapa, usturoiul, morcovul si albitura tocate si le calesti cateva minute pana se inmoaie. Adaugi cartofii, ardeiul gras, chimenul si boiaua si mai lasi cateva minute. Pui carnea si supa in care a fiert, adaugi foile de dafin si fierbi 20 de minute. Pui rosiile tocate marunt si faina dizolvata cu putina apa. Fierbi pana totul este patruns. Cu 10 minute inainte de final, adaugi frunzele de salata rupte.Supa gulas de miel o servesti calda, cu sau fara smantana.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu