Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

duminică, 24 februarie 2013

Ciorba din organe de porc

Ingrediente necesare pentru ciorba din organe de porc:


- 1 kg si jumatate de organe de porc (ficat, plaman, inima)
- zarzavat de ciorba (morcov, ardei, ceapa)
- suc de rosii
- zeama de varza acra
- 1 ou
- leustean uscat sau din congelator

Ciorba din organe de porc se prepara astfel:


           Pui la fiert organele de porc. Separat, pui intr-o oala, la fiert, ceapa, morcovii, ardeii, ca pentru ciorba. Cand organele de porc sunt fierte, le tai in bucati mici si le amesteci cu zarzavatul in oala in care a fiert acesta. Pui suc de rosii si zeama de varza acra, iar cand ciorba este gata, bati un ou si il pui in ciorba impreuna cu leusteanul.












Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu