Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 11 aprilie 2012

Ciorba de miel cu tarhon

Ingrediente folosite la ciorba de miel cu tarhon:


- 400 g carne de miel
- 1 ceapa
- 2 morcovi medii
- 1 telina mica
- 1 pastarnac mic
- 1 legatura ceapa verde
- 1/3 pahar de orez
- 1 legatura mica de tarhon
- 1/2 cana smantana
- 2 galbenusuri
- 1 lingura faina
- 1/2 legatura patrunjel
- 7-8 boabe piper negru
- sare
- otet

Mod de preparare pentru ciorba de miel cu tarhon:


    Portionezi carnea, o oparesti in apa clocotita, o clatesti bine in apa rece si apoi o pui la fiert. Cureti, speli si tai felii zarzavatul. Dupa ce spumezi carnea, pui zarzavatul tocat, orezul spalat bine si scurs, sare,dupa gust si boabele de piper. Fierbi la foc mic timp de 25-30 minute. Adaugi tarhonul si ceapa verde tocate marunt, otet, dupa gust si bati bine galbenusurile cu smantana si cu lingura de faina. Opresti focul si dregi ciorba cu amestecul de smantana si galbenusuri. La final, presari peste ciorba de miel cu tarhon patrunjelul tocat marunt, o lasi 10 minute si o servesti.




Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu