Ingrediente folosite pentru coronita de miel:
- 1 kg cotlet de miel intreg - 250 g pulpa de porc fara os - 250 g ficat de miel - 100 g slanina afumata - 100 g ceapa verde - 2 oua - 100 ml smantana - 20 ml vinars - usturoi - sare - piper - cimbru - untura |
Mod de preparare pentru coronita de miel:
Fasonezi cotletul de miel si-l cureti bine in jurul coastelor. Tai slanina si ficatul de miel bucati si le calesti cu ceapa verde tocata cateva minute. Le lasi sa se racoreasca, dupa care le dai prin masina de tocat impreuna cu pulpa de porc. Adaugi la compozitia cu ficat smantana, ouale, vin ars, usturoi, cimbru, sare si piper, dupa gust si omogenizezi. Cu aceasta pasta umpli "coronita" obtinuta din cotletul de miel. Legi cu sfoara pentru a pastra forma, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si o ungi cu untura. O introduci in cuptorul preincalzit la 160 grade C pentru 40 minute. Coronita de miel o servesti cu legume asortate.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu