Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 16 aprilie 2013

Miel cu verdeata

Ingrediente necesare pentru miel cu verdeata:



- 1 pulpa de miel
- 100 g costita afumata
- 3 cepe
- 2 catei de usturoi
- 3 linguri unt
- 2 legaturi verdeata
- busuioc
- cimbru
- 1 lingura mustar
- 1 ou
- 2 rosii din bulion
- 1 lingura amidon
- sare
- piper


Mod de preparare pentru miel cu verdeata:



   Cureti ceapa si usturoiul, pisezi usturoiul, tai o ceapa marunt, iar pe cealalta mai mare. Tai costita bucatele, o calesti in ulei si adaugi peste ea ceapa si usturoiul maruntite, 1 lingura de unt si lasi pe foc 3 minute. Cand toate sunt calite, le amesteci cu verdeata tocata, busuioc, cimbru, mustar, ou, sare si piper dupa gust. Imbraci pulpa de miel in compozitia de mustar si verdeata si o asezi intr-un vas care merge la cuptor. Adaugi restul de unt, ceapa taiata mare, rosiile taiate cubulete. Dai friptura la cuptor pentru aproximativ 2 ore si din cand in cand o stropesti cu apa calda si cu sosul care se formeaza in tava. Cand este gata, scoti friptura pe farfurie si fierbi sosul care s-a format in tava cu amidonul, ca sa se lege.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu