Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 12 aprilie 2012

Pulpa de miel la tava

Ingrediente necesare pentru pulpa de miel la tava:


- 1 pulpa de miel dezosata de circa 2 kg
- 2 cepe medii
- 2 morcovi medii
- 4 catei de usturoi
- 1/2 pahar ulei
- 1 lingura cimbru uscat
- 2 crengute de rozmarin proaspat
- 1 pahar vin alb sec
- sare
- piper negru macinat

Pulpa de miel la tava se prepara astfel:


     Stergi bine carnea cu carpa umeda, tai legumele curatate si spalate in bucati mari si le asezi, grupat intr-o tava. Pisezi usturoiul si il amesteci cu rozmarinul tocat marunt, cimbrul, sare si piper, dupa gust. Freci carnea cu acest amestec si apoi cu ulei. Asezi carnea peste legume si introduci  tava in cuptorul preincalzit timp de 15 minute la foc maxim, dupa care o stropesti cu vin si o coci, la foc mediu, inca timp de o ora. Scoti carnea din cuptor, o lasi 10 minute sa se odihneasca si apoi o tai felii. Pulpa de miel la tava o poti servi alaturi cu legumele din tava.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu