Ingrediente necesare pentru chiftelute de miel cu branza:
- 250 g carne tocata de miel - 100 g telemea de oaie - o legatura de ceapa verde - un catel de usturoi - 1/2 legatura patrunjel - 1 felie de paine - 50 ml de lapte - un ou - 100 ml ulei - 3 linguri faina - sare - piper - boia |
Chiftelutele de miel cu branza se prepara astfel:
Pui painea la inmuiat in lapte. Cureti ceapa si usturoiul si le toci marunt. Amesteci carnea tocata cu painea bine scursa, oul batut, ceapa, usturoiul, patrunjelul tocat, sarea si condimentele. Tai branza in cubulete. Cu mana umeda modelezi chiftelutele din amestec si pui in mijlocul fiecareia cate un cub de telemea. Dai chiftelele prin faina si le prajesti in uleiul incins, la foc mic spre mijlociu, intorcandu-le pe toate partile. Scoti chiftelutele de miel cu branza pe un platou si le decorezi cu frunze de patrunjel sau marar.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu