Ingrediente folosite pentru rulouri de miel cu maruntaie:
- 1 kg carne de miel dezosata - maruntaiele unui miel - 1 legatura ceapa verde - 1 legatura marar - 1 legatura patrunjel - 2-3 cartofi - 1 morcov - 5 ciuperci - sare - piper - ulei |
Mod de preparare pentru rulouri de miel cu maruntaie:
Speli maruntaiele, le tai in jumatate si le pui in apa clocotita cu sare si le lasi pana se albesc. Treci apoi maruntaiele oparite prin masina de tocat si le calesti impreuna cu ceapa si verdeata taiate marunt. La final potrivesti de sare si piper. Portionezi carnea dezosata ca pentru snitele, apoi bati fiecare felie cu ciocanul, o sarezi si o piperezi. Pui pe fiecare felie de carne cate o lingura din compozitia calita, rulezi si prinzi cu scobitori. Asezi rulourile de miel cu maruntaie intr-o tava unsa cu ulei si printre ele pui rondele de morcovi, cartofi taiati cubulete. Torni putina apa calda si dai la cuptor pentru 30 de minute, pana se fragezeste carnea. Adaugi ciupercile taiate feliute si dai la cuptor pentru inca 30 de minute.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu