Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 16 aprilie 2013

Pui umplut cu spanac si maruntaie de miel

Ingrediente necesare pentru pui umplut cu spanac si maruntaie de miel:



- 1 piept de pui
- 200 g spanac
- 1/2 kg maruntaie de miel
- 2 cepe rosii
- 2 linguri smantana
- 50 g urda
- 1 pahar vin alb
- cimbru
- busuioc
- sare
- piper
- ulei


Mod de preparare pentru pui umplut cu spanac si maruntaie de miel:



         Speli carnea de pui, o tai felii pe care le bati ca pe snitele si le presari cu sare si piper. Oparesti maruntaiele si le tai felii. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti impreuna cu maruntaiele taiate felii. Le lasi putin sa se raceasca apoi le amesteci cu smantana si cu urda si potrivesti de sare si piper. Speli apoi spanacul, il oparesti in apa clocotita cu sare si cand este gata, il scurgi, il pasezi si-l amesteci cu un praf de sare. Intinzi pe fiecare felie de carne un strat subtire de spanac, apoi 2 linguri din compozitia de miel, rulezi si prinzi cu ata curata. Pregatesti astfel toate feliile de carne, apoi le asezi intr-o tava unsa cu ulei, torni vinul, presari cimbru, busuioc, sare si piper si le dai la cuptor pentru 45 de minute. Dupa ce s-au facut le lasi sa se raceasca si le tai felii.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu