Ingrediente necesare pentru salata de cap de miel:
- 1 cap de miel - 1 ceapa - 1 morcov - 1 radacina de patrunjel - 1 legatura ceapa verde - 1 fir de usturoi - 1 legatura de patrunjel - 3 linguri maioneza - 2 oua - zeama de lamaie - sare - piper - foi de dafin - 3-4 frunze de salata verde >/td> |
Salata de cap de miel se prepara astfel:
Cureti si speli carnea si legumele si le pui la fiert in apa rece cu sare. Separat fierbi ouale tari si apoi le treci sub un jet de apa rece, le cureti si le tai felii. Dupa ce au fiert carnea si legumele, le scurgi de zeama, scoti carnea de pe oase si tai morcovul si radacina de patrunjel bucatele. Scoti cu grija creierul, il tai felii si-l lasi deoparte. Amesteci carnea si legumele taiate cu ceapa, usturoiul si verdeata taiate marunt, adaugi maioneza si zeama de lamaie. Potrivesti gustul de sare si piper, asezi salata de cap de miel pe un platou cu salata verde si o decorezi cu ouale taiate felii si feliile de creier.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu