Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 26 aprilie 2013

Drob de miel 2

Ingrediente necesare pentru drob de miel:



- organele de la un miel
- 200 g carne de miel
- 2-3 oua fierte tari
- 100 ml lapte
- 1 chifla
- 2 oua
- 1 ceapa mica
- 1 legatura ceapa verde
- 1 morcov
- 3 fire de usturoi verde
- 1 telina
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 1 prapur de miel
- sare
- piper
- otet

Mod de preparare pentru drob de miel:




        Organele si carnea de miel le speli in apa rece. Cureti carnea si organele de pielita si le tai in bucati. Le tii pentru un sfert de ora in apa rece, in care pui doua linguri de otet si o ceapa taiata in sferturi. Muti bucatile de carne intr-o oala cu apa rece si le fierbi fara sare, la foc mic, jumatate de ora. Arunci apa si le lasi sa se raceasca. Organele fierte le tai in cubulete, iar carnea fiarta o dai prin masina de tocat. La sfarsit zdrobesti cu mana chifla inmuiata in lapte, apoi adaugi cele doua oua crude, un praf de sare si amesteci. Ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul, toate spalate si curatate, le tai marunt si le adaugi peste restul de compozitie. Condimentezi cu sare si piper. Daca aceasta compozitie nu se leaga bine, mai adaugi un ou crud. Ouale fierte le pui in mijlocul amestecului si rulezi. Speli bine prapurele si invelesti cu el drobul. Pui drobul intr-o tava unsa cu ulei sau intr-o cratita, pe un strat de legume (morcovul si telina taiate cubulete). Coci 45-50 de minute, pana se rumeneste frumos. Rastorni drobul pe un fund de lemn si il lasi sa se raceasca, dupa care il tai bucati.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu