Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 18 aprilie 2013

Tocanita de miel

Ingrediente necesare pentru tocanita de miel:



- 3 kg carne de miel
- 5 cepe
- 3 capatani de usturoi
- 3 linguri unsoare sau 3 pahare de ulei
- 2 lingurite piper
- 3 lingurite boia dulce
- sare
- 3 lingurite patrunjel verde tocat
- 1 galetuta de smantana
- 5 linguri faina


Mod de preparare pentru tocanita de miel:



         Incingi intr-o cratita unsoarea (sau ulei), adaugi cepele curatate si tocate, le lasi sa se caleasca si pui usturoiul pisat. Speli carnea, o tai bucatele, o adaugi in cratita peste ceapa si usturoi si o lasi sa se rumeneasca. Potrivesti de sare, boia si piper si torni apa cat sa cuprinda carnea. In acest timp amesteci smantana cu faina si o adaugi in cratita dupa ce a fiert carnea. Tai repede o mana de patrunjel marunt, il presari in cratita, dupa ce mancarea s-a ingrosat, mai lasi 5 minute sa fiarba.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu