Ingrediente necesare pentru tocanita de miel:
- 3 kg carne de miel
- 5 cepe
- 3 capatani de usturoi
- 3 linguri unsoare sau 3 pahare de ulei
- 2 lingurite piper
- 3 lingurite boia dulce
- sare
- 3 lingurite patrunjel verde tocat
- 1 galetuta de smantana
- 5 linguri faina
Mod de preparare pentru tocanita de miel:
Incingi intr-o cratita unsoarea (sau ulei), adaugi cepele curatate si tocate, le lasi sa se caleasca si pui usturoiul pisat. Speli carnea, o tai bucatele, o adaugi in cratita peste ceapa si usturoi si o lasi sa se rumeneasca. Potrivesti de sare, boia si piper si torni apa cat sa cuprinda carnea. In acest timp amesteci smantana cu faina si o adaugi in cratita dupa ce a fiert carnea. Tai repede o mana de patrunjel marunt, il presari in cratita, dupa ce mancarea s-a ingrosat, mai lasi 5 minute sa fiarba.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu