Ingrediente necesare pentru bors de miel:
- 1 kg carne de miel (coaste si gat)
- 2 legaturi de ceapa verde
- 1 ceasca de orez
- 2 galbenusuri de ou
- 200 g smantana
- bors si sare dupa gust
- leustean
Mod de preparare pentru bors de miel:
Speli carnea in apa calduta si o tai in bucati potrivite, apoi o pui la fiert in apa cu sare si iei spuma din cand in cand. Cand supa este limpede, adaugi ceapa tocata marunt si cand carnea este aproape fiarta, adaugi orezul bine spalat. Dupa ce a fiert si orezul, adaugi borsul ( care a fost dat intr-un clocot) si mai fierbi putin. Separat, freci cele 2 galbenusuri de ou cu smantana si cu o lingura de apa rece. Dupa ce iei borsul de pe foc, il lasi 2-3 minute, apoi adaugi smantana cu oul si leusteanul proaspat cat de mult.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu