Ingrediente necesare pentru miel cu spanac:
- 1 kg carne de miel cu os
- 1,5 kg spanac
- 8 linguri de ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura faina
- 1 lamaie
Mod de preparare pentru miel cu spanac:
Cureti spanacul, il speli in mai multe ape, il oparesti si il pui la scurs (iar daca frunzele sunt foarte mari, le tai, dar nu foarte mici). Bucatile de carne le speli, le portionezi si le inabusi in ulei. Adaugi ceapa tocata si usturoiul. Sarezi, piperezi si adaugi pasta de tomate. Pui apa fierbinte si lasi la fiert pana cand carnea se inmoaie. Adaugi spanacul si mai fierbi circa 10-15 minute. Dizolvi faina in putina apa si adaugi amestecul peste intreaga compozitie. Mai lasi sa dea cateva clocote dupa care adaugi suc de lamaie. Mielul cu spanac se serveste cald.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu