Ingrediente necesare pentru pascuta marmorata cu ciocolata:
- 750 g crema de branza
- 175 g margarina
- 200 g zahar pudra
- 4 oua
- 1 lamaie
- 100 g ciocolata cu lapte
- 2 linguri gris
- 1 plic praf budinca de vanilie
- 2 pliculete ness
- 4 linguri cacao
- esenta de vanilie
Mod de preparare pentru pascuta marmorata cu ciocolata:
Mixezi margarina cu zaharul, adaugi coaja rasa si zeama de la o lamaie. Pui grisul, praful de budinca, esenta, dupa gust, ouale, crema de branza si mixezi pana se omogenizeaza. Iei o treime din compozitie si o amesteci cu pudra de cacao, cu nessul si cu ciocolata topita pe baie de aburi. Pastrezi doua linguri din aceasta compozitie. Pui compozitia cu cacao intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt, torni compozitia de branza si nivelezi uniform. Compozitia cu ness si cacao oprita o pui intr-o punga, o intepi la un capat si trasezi linii pe toata suprafata compozitiei cu branza. Cu ajutorul unei furculite, pe care o misti usor, neuniform, pe toata suprafata, dai aspectul de marmorare. O introduci in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru o ora. Dupa 30 de minute, acoperi deasupra cu folie de aluminiu ca sa nu se rumeneasca prea tare si sa se strice efectul de marmorare. O lasi sa se raceasca foarte bine, apoi o tai.
Recomandari:
Reteta Tarta cu carne de miel
Reteta Drob de miel si pasare
Reteta Coasta de miel in stil Wellington
Reteta Coronita cu mac
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu