Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

sâmbătă, 16 februarie 2013

Ciorba de miel

Ingrediente necesare pentru ciorba de miel

- carne de miel cu sau fara os
- 2 morcovi
- 3 rosii
- 2 legaturi macris
- 3 cepe
- 1 bucata mica telina
- 1 radacina patrunjel
- 2 linguri orez
- bors
- sare
- leustean
- 2 linguri ulei

Mod de preparare pentru ciorba de miel:


              Portionezi carnea de miel, o speli bine, o pui in apa clocotita pentru a se curata de sange si pentru a mai elimina din miros, dupa care o clatesti cu apa rece.  Cureti ceapa si morcovii, le toci marunt si le calesti cateva minute intr-o oala cu ulei incins. Adaugi carnea de miel, umpli oala cu apa trei sferturi, apoi pui telina si patrunjelul tocate si ele marunt. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, adaugi orezul, macrisul tocat si rosiile date pe razatoarea mare. Potrivesti gustul de sare si acresti ciorba cu bors fiert separat, dupa gust. Cand ciorba este gata, toci mult leustean, il adaugi in ciorba si amesteci.














Recomandari:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu