Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 20 februarie 2013

Burgher din carne de curcan

Ingrediente necesare pentru burgher din carne de curcan:


- 100 g carne tocata de curcan
- pateu de pasare 
- 1 felie de chifla
- 1/2 ardei gras portocaliu
- 1 felie groasa de rosie 
- 1 felie de cascaval rotunda
- 1 felie de branza topita
- 1 frunza salata verde
- 1 ou
- condimente uscate
- 1 maslina neagra
- 1 bucatica albus fiert
- miez de seminte de dovleac
- ulei pentru prajit
- sare
- piper




Mod de preparare pentru burgher din carne de curcan:



             Pentru burgher, framanti carnea bine cu oul si cu sare, piper si condimente uscate, dupa gust. Dai forma rotunda de burgher cat marimea feliei de chifla, il prajesti in ulei si-l lasi sa se raceasca. Jumatatea de ardei gras curatata, de seminte o presari cu un praf de sare, o lasi la scurs, dupa care il umpli cu pate de pasare. Asezi casul peste felia de chifla, pui o frunza de salata, felia de rosie, burgherul si acoperi cu ardeiul umplut cu pate. Ii formezi ochii din cascaval, albus de ou si masline, prinzandu-i cu scobitori, parul il faci din seminte, iar din branza topita ii faci limba. Este foarte sanatos si il poti pregati pentru copilul. Ingredientele sunt pentru o portie.














Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu