Ingrediente necesare pentru burgher din carne de curcan:
- pateu de pasare
- 1 felie de chifla
- 1/2 ardei gras portocaliu
- 1 felie groasa de rosie
- 1 felie de cascaval rotunda
- 1 felie de branza topita
- 1 frunza salata verde
- 1 ou
- condimente uscate
- 1 maslina neagra
- 1 bucatica albus fiert
- miez de seminte de dovleac
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
Mod de preparare pentru burgher din carne de curcan:
Pentru burgher, framanti carnea bine cu oul si cu sare, piper si condimente uscate, dupa gust. Dai forma rotunda de burgher cat marimea feliei de chifla, il prajesti in ulei si-l lasi sa se raceasca. Jumatatea de ardei gras curatata, de seminte o presari cu un praf de sare, o lasi la scurs, dupa care il umpli cu pate de pasare. Asezi casul peste felia de chifla, pui o frunza de salata, felia de rosie, burgherul si acoperi cu ardeiul umplut cu pate. Ii formezi ochii din cascaval, albus de ou si masline, prinzandu-i cu scobitori, parul il faci din seminte, iar din branza topita ii faci limba. Este foarte sanatos si il poti pregati pentru copilul. Ingredientele sunt pentru o portie.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu