Ingrediente folosite pentru rulada de napolitana:
- 600 g biscuiti - 300 g lapte praf - 250 g unt - 100 g nuca de cocos - 3 foi de napolitane - 2 cani si jumatate de zahar |
Mod de preparare pentru rulada de napolitana:
Pui la caramelizat o cana si jumatate de zahar si stingi cu doua cani si jumatate de apa. Lasi pana caramelul se topeste. Siropul obtinut il torni peste biscuitii zdrobiti marunt. Compozitia o imparti in trei si o intinzi fierbinte peste foile de napolitana. Pui o cana de zahar cu sase linguri de apa la fiert. Dupa ce da in clocot si se topeste zaharul, adaugi untul, laptele praf, nuca de cocos si amesteci continuu. Imparti compozitia in trei si o intinzi peste compozitia de biscuiti. Rulezi foile de napolitana cat mai strans si le dai la rece pentru cateva ore. Le tai felii si le servesti.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu