Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 14 ianuarie 2013

Pasca cu fructe confiate

Ingrediente necesare pentru pasca cu fructe confiate:



- 1 kg branza de vaci grasa
- 200 g unt
- 6 oua
- 200 g zahar pudra
- 2 pliculete zahar vanilat
- 400 ml frisca lichida
- 100 g nuci
- 100 g stafide
- 100 g fructe confiate asortate

Mod de preparare pasca cu fructe confiate:


    Mixezi branza scursa bine cu untul topit. Bati ouale bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pe baie de aburi, adaugi frisca lichida si lasi pana se ingroasa, amestecand constant. Adaugi nucile tocate in amestecul de branza, apoi stafidele si fructele confiate taiate cubulete. La final incorporezi crema de oua, omogenizand bine. Imbraci o forma de lut mai inalta (asemanatoare cu un ghiveci) cu o panza sau folie de plastic si torni compozitia cu branza. Acoperi cu panza si apesi usor. Lasi pasca la rece pentru 12 ore,o rastorni din vas si desprinzi panza cu grija. O poti decora cu fructe confiate.


Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu