Ingrediente necesare pentru pasca cu fructe confiate:
- 1 kg branza de vaci grasa - 200 g unt - 6 oua - 200 g zahar pudra - 2 pliculete zahar vanilat - 400 ml frisca lichida - 100 g nuci - 100 g stafide - 100 g fructe confiate asortate | |
Mod de preparare pasca cu fructe confiate:
Mixezi branza scursa bine cu untul topit. Bati ouale bine cu zaharul pudra si zaharul vanilat pe baie de aburi, adaugi frisca lichida si lasi pana se ingroasa, amestecand constant. Adaugi nucile tocate in amestecul de branza, apoi stafidele si fructele confiate taiate cubulete. La final incorporezi crema de oua, omogenizand bine. Imbraci o forma de lut mai inalta (asemanatoare cu un ghiveci) cu o panza sau folie de plastic si torni compozitia cu branza. Acoperi cu panza si apesi usor. Lasi pasca la rece pentru 12 ore,o rastorni din vas si desprinzi panza cu grija. O poti decora cu fructe confiate.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu