Ingrediente necesare pentru pepene galben cu creveti si migdale:
- 250 g creveti prefierti - 1 pepene galben mic - 2 rosii medii decojite - 1 castravete verde mic decojit - miezul de la o portocala - 4 linguri smantana dulce - cateva frunze de menta proaspata - lamaie - sare - piper - migdale prajite pentru decor |
Mod de preparare pentru pepene galben cu creveti si migdale:
Decongelezi in apa fierbinte crevetii, ii scurgi si ii marinezi cu zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Tai pepenele in jumatate pe orizontala, scobesti cu grija miezul, pe care il tai cubulete mici. Pastrezi jumatatile goale, pe care le vei folosi pe post de platou. Castravetele, rosiile, miezul de portocala le tai in cubulete si le pui intr-un bol. Adaugi cubuletele de pepene, smantana, crevetii, menta tocata fin si amesteci usor. Umpli jumatatile de pepene cu salata de creveti si ornezi cu frunze de menta si cu migdale.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu