Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 30 mai 2012

Tartar din carne uscata si branza

Ingrediente folosite pentru tartar din carne uscata si branza:

- 350 g carne uscata(specialitate elvetiana)
- 100 g brunoise de legume
- 50 ml ulei de seminte de dovleac
- 30 ml otet balsamic alb
- 140 g branza  bine maturata sau parmezan
- piper

Mod de preparare pentru tartar din carne uscata si branza:


   Tai carnea uscata cubulete foarte mici si le amesteci cu legumele. Adaugi uleiul si otetul balsamic si condimentezi cu piper proaspat rasnit, dupa gust. Intinzi branza rasa(sau parmezanul) pe hartie de copt si o introduci in cuptorul preincalzit la 170 grade C. O lasi sa se topeasca si sa se rumeneasca putin. Lasi sa se raceasca, dupa care poti sa le desfaci usor in felii. Asezi tartarul intre felii de branza si ornezi platoul cu frunze de salata.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu