Ingrediente folosite pentru tartar din carne uscata si branza:
- 350 g carne uscata(specialitate elvetiana) - 100 g brunoise de legume - 50 ml ulei de seminte de dovleac - 30 ml otet balsamic alb - 140 g branza bine maturata sau parmezan - piper |
Mod de preparare pentru tartar din carne uscata si branza:
Tai carnea uscata cubulete foarte mici si le amesteci cu legumele. Adaugi uleiul si otetul balsamic si condimentezi cu piper proaspat rasnit, dupa gust. Intinzi branza rasa(sau parmezanul) pe hartie de copt si o introduci in cuptorul preincalzit la 170 grade C. O lasi sa se topeasca si sa se rumeneasca putin. Lasi sa se raceasca, dupa care poti sa le desfaci usor in felii. Asezi tartarul intre felii de branza si ornezi platoul cu frunze de salata.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu