Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 30 mai 2012

Vol-au-vent cu pui si ciuperci

Ingrediente folosite pentru vol-au-vent cu pui si ciuperci:

- 400 g aluat foitaj
- 300 g ceapa
- 200 g ciuperci
- 1 kg piept de pui
- 80 ml ulei
- 50 ml supa de legume
- 1 ou
- 200 ml smantana lichida
- sare
- piper

Vol-au-vent cu pui si ciuperci se prepara astfel:


   Intinzi o foaie groasa de 1,5 cm din aluatul de foitaj dezghetat. Decupezi bucati cu o forma rotunda cu diametrul de 7-8 cm. Cu o alta forma, avand diametrul de 3 cm, decupezi in mijloc. Le ungi cu ou batut si le introduci in cuptor pana capata o culoare galben-aurie. Calesti ceapa in ulei incins pana se inmoaie, pui pieptul de pui, amesteci si apoi adaugi ciupercile taiate cubulete. Stingi totul cu putina supa de legume si lasi sa fiarba cateva minute. Adaugi smantana lichida, potrivesti gustul cu sare si piper si lasi sa dea in cateva clocote. Umpli "cosuletele" cu compozitia de pui si servesti.


Recomandari: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu