Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 28 februarie 2012

Compot de piersici

Ingrediente pentru compot de piersici:


Pentru un borcan de 1 kg
- 750 g piersici
- 6 linguri de zahar

Mod de preparare pentru compot de piersici:



    Se oparesc piersicile in apa clocotita, apoi se curata de coaja, se taie in jumatati si se scot samburii. Zaharul se fierbe intr-o cantitate dubla de apa, apoi, cand siropul da in clocot, se lasa focul mic si se pun la fiert piersicile,apoi compotul de piersici se da la racit.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu