Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 28 februarie 2012

Compot de caise

Ingrediente pentru compot de caise:

Pentru un borcan de 1 kg
- 750 g caise
- o cana de zahar
- o esenta de rom

Mod de preparare pentru compot de caise:


    Caisele se spala, se taie in jumatati, scotand samburii. Se fierbe zaharul intr-un vas de inox pus pe foc moale, cu o cana si jumatate de apa. Cand da in clocot, se adauga jumatatile de caise, fierbandu-se mai departe pana se inmoaie. Cand se raceste, compotul de caise se adauga putina esenta de rom, dupa gust.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu