Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 28 februarie 2012

Compot de pere

Ingrediente pentru compot de pere:


Pentru un borcan de 1 kg
- 1 kg de pere
- 5 linguri de zahar
- o cana de vin rosu

Mod de preparare pentru compot de pere:


   Perele se curata de coaja, se taie in sferturi si se scot semintele, apoi se lasa in apa rece. Se fierbe zaharul in trei cani de apa, iar dupa ce incepe sa fiarba se adauga perele si vinul. Compotul de pere se lasa la racit.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu