Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 28 februarie 2012

Compot de capsuni

Ingrediente pentru compot de capsuni:

Pentru un borcan de 1 kg
- 750 g capsune
- 250 g zahar

Mod de preparare pentru compot de capsuni:


Se curata capsunele de codite, se spala bine in mai multe ape, apoi se lasa la scurs. Zaharul se pune la fiert pe foc mic intr-un vas de inox cu o cana de apa, amestecand pana se dizolva, dupa care se mareste flacara, lasandu-se pana se leaga siropul. Se da din nou focul mic si se adauga capsunele, fierbandu-se timp de zece minute, fara sa se amestece, decat foarte usor, ca sa nu se sfarame. Compotul de capsune se lasa pana se raceste, apoi se toarna in borcan si se da la frigider.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu