Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 15 ianuarie 2013

Andive cu sos de smantana

Ingrediente necesare pentru andive cu sos de smantana:


- 1 kg  andive
- 4 linguri de smantana
- o cana de lapte
- 6 linguri de unt
- 2 linguri de faina
- sare


   Mod de preparare pentru andive cu sos de smantana:


      Se caleste putin faina in patru linguri de ulei incins, apoi se stinge cu lapte si, amestecand permanent, se adauga smantana. Se omogenizeaza cu telul, se presara un praf de sare si se continua fierberea timp de o jumatate de ora, dupa care se strecoara prin tifon si se tine la cald. Andivele se curata de foile de la suprafata si de cotoare, se spala in mai multe ape, apoi se taie in cate patru bucati fiecare si se inabusa in untul ramas, adaugand putina apa si sare. Cand s-au inmuiat, se toarna sosul de smantana si se mai fierb impreuna un sfert de ora.



Recomandari:


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu