Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 6 aprilie 2012

Aperitiv de rosii cu leurda

Ingrediente pentru aperitiv de rosii cu leurda:


- 8 rosii medii
- 4 buc. mozarella
- 2 legaturi de leurde sau loboda
- 200 ml ulei de masline
- 100 g parmezan proaspat ras
- 100 g arahide/fistic
- sare de mare
- piper alb

Mod de preparare pentru aperitiv de rosii cu leurda:


    Speli, usuci si toci leurda marunt. Prajesti arahidele intr-o tigaie, pana devin crocante. Razi parmezanul. Speli rosiile si le introduci in apa clocotita pentru 1-2 minute. Aplici apoi un soc termic cu apa rece. Le decojesti si le pastrezi in suc propriu. Scurgi mozarella si o feliezi. Din leurda fin maruntita, parmezanul ras, arahidele macinate si uleiul de masline, faci o pasta-crema, asezonata cu sare de mare si piper alb. Asezi tomatele si mozarella feliate, pe un platou, stropite din belsug cu marinata de leurda.



Recomandari:

Reteta  Cascaval pane 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu