Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 23 ianuarie 2012

Cartofi pane

Ingrediente pentru cartofi pane:

- 8 cartofi
- 2 oua
- 2 linguri de faina
- 2 linguri de pesmet
- 4 linguri de ulei
- sare
- piper


Mod de preparare pentru cartofi pane:


    Se fierb cartofii, in coaja, in apa clocotita cu sare. Se incearca, din cad in cad, cu cutilul. Cand varful acestuia intra cu usurinta, inseamna ca sunt fierti. Se scot, se lasa putin sa se raceasca, atat cat sa poata fi tinuti in mana, apoi se curata si se taie in rondele groase cam de o jumatate de centimetru. Se presara cu sare si piper si se dau, pe rand, prin faina, ou batut si pesmet, apoi cartofi pane se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu