Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 23 ianuarie 2012

Chiftelute de pui

Ingrediente pentru chiftelute de pui:

- 500g carne de pui fara piele si oase
- o jumatate de franzela
- o cana de lapte
- o ceapa
- un ou
- 2 linguri de faina
- 4 linguri de ulei
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper

Mod de preparare pentru chiftelute de pui:


    Se da carnea, taiata in bucatele, prin masina de tocat, inpreuna cu miezul de franzela, inmuiat in lapte si stors. Ceapa tocata marunt, se caleste putin in ulei incins. Mararul si patrunjelel se spala, se curata si se toaca marunt. Se amesteca toate aceste ingrediente, iar compozitia optinuta se mai da o data prin masina. La tocatura se mai adauga oul, sarea si piperul, se omogenizeaza, apoi, cu mana, uda, se modeleaza
chiftelutele de pui  mici si rotunde, care se dau prin faina si se rumenesc in ulei incins.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu