Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 23 ianuarie 2012

Chiftelute de peste

Ingrediente pentru chiftelute de peste:

- 1 kg. peste fara cap
- o ceapa mare
- o jumatate de franzela
- o cana de lapte
- un ou
- 4 linguri de faina
- 4 linguri de ulei
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper

 

Mod de preparare pentru chiftelute de peste:


    Se curata pestele de aripioare, de cozi si de oase, apoi se da prin masina de tocat. Se scoate miezul de franzela si se moaie in lapte, apoi se stoarce si se da prin masina. Ceapa tocata marunt, se caleste in ulei incins, pana se inmoaie. Se amesteca aceste ingrediente, se adauga un ou batut, sare si piper dupa gust, precum si verdeata tocata marunt. Se formeaza, cu mana uda, chiftelutele de peste, care se dau prin faina si se rumenesc in ulei fierbinte.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu