Ingrediente pentru dovlecei umpluti:
- 4 dovlecei - 250 g carne de vita - 0 ceapa - un ou - 2 rosii - 4 linguri de unt - 4 linguri de smantana - o legatura de marar - sare - piper |
Mod de preparare pentru dovlecei umpluti:
Carnea, taiata in bucatele, se da prin masina de tocat, apoi se caleste in unt si se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de ceapa si de marar, tocate, cu oul, sare si piper. Se curata dovleceii, se taie in jumatati, se scobesc de miez, si se umple cu tocatura, apoi se pun intr-o tava unsa cu unt. Restul de ceapa se caleste in unt incins, apoi se adauga o rosie, taiata marunt, precum si miezul de la dovlecei. Se toarna acest sos peste dovlecei, se pun deasupra felii de rosie, se presara marar, se completeaza cu apa cat sa-i acopere, apoi se introduce tava la cuptor. Cand dovlecei umpluti, sunt aproape gata, se toarna smantana.
Recomandari:
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu