Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

vineri, 18 noiembrie 2011

Dovlecei umpluti

Ingrediente pentru dovlecei umpluti:


- 4 dovlecei
- 250 g carne de vita
- 0 ceapa
- un ou
- 2 rosii
- 4 linguri de unt
- 4 linguri de smantana
- o legatura de marar
- sare
- piper

Mod de preparare pentru dovlecei umpluti:

 

            Carnea, taiata in bucatele, se da prin masina de tocat, apoi se caleste in unt si se amesteca bine cu jumatate din cantitatea de ceapa si de marar, tocate, cu oul, sare si piper. Se curata dovleceii, se taie in jumatati, se scobesc de miez, si se umple cu tocatura, apoi se pun intr-o tava unsa cu unt. Restul de ceapa se caleste in unt incins, apoi se adauga o rosie, taiata marunt, precum si miezul de la dovlecei. Se toarna acest sos peste dovlecei, se pun deasupra felii de rosie, se presara marar, se completeaza cu apa cat sa-i acopere, apoi se introduce tava la cuptor. Cand dovlecei umpluti, sunt aproape gata, se toarna smantana.




Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu