Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 22 octombrie 2013

Sos bernez

Ingrediente necesare pentru sos bernez:


- 2 oua
- 8 linguri de unt
- o ceapa
- 2 linguri de otet
- o legatura de patrunjel
- o legatura de tarhon
- sare
- piper


Mod de preparare pentru sos bernez:


    Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la fiert, pe foc moale, impreuna cu otetul si cu putin piper.  Se lasa aproximativ un sfert de ora. Intre timp, galbenusurile, incalzite usor pe marginea aragazului, se bat cu telul, adaugand putina apa, apoi turnand incetisor untul topit. Se adauga apoi esenta de ceapa, strecurata printr-un tifon, amestecand in continuare. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul si tarhonul, tocate marunt, cel din urma fiind oparit in prealabil. Se tine la cald, in bain-marie, pana se serveste. Este recomandat la gratare de vita sau peste.



Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu