Ingrediente necesare pentru ciorba de perisoare si carne bucati:
- 250 g carne tocata - 250 g carne de porc - 3 morcovi - 1 pastarnac - 1 telina - 1 gulie - 1 ceapa - 1 lingura pasta de ardei - 500 g smantana - 1 lingura tarhon - 100 ml ulei - 1 lingura orez - 2 galbenusuri - sare - piper - 1 legatura patrunjel |
Ciorba de perisoare si carne bucati se prepara astfel:
Cureti morcovii, pastarnacul, telina si gulia, le tai cubulete si le calesti 2 minute in ulei, in oala in care fierbi ciorba. Tai carnea bucatele, le adaugi in oala impreuna cu tarhonul si lasi sa fiarba. In acest timp pregatesti perisoarele: Amesteci carnea tocata cu orezul fiert, galbenusurile, ceapa tocata, sare si piper dupa gust. Formezi perisoarele pe care le adaugi in ciorba, pui sare si piper si lasi sa fiarba. Dai apoi oala deoparte, adaugi smantana amestecata cu ouale, amesteci si presari patrunjelul verde tocat.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu