Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 7 februarie 2013

Supa de vitel cu fasole verde

Ingrediente necesare pentru supa de vitel cu fasole verde:


- 1 kg fasole verde
- 500 g carne vitel
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras
- 3 rosii
- 1/2 lingurita boia dulce
- 2 linguri ulei
- cate 1/2 legatura patrunjel si frunze de telina
- 100 g iaurt


Supa de vitel cu fasole verde se prepara astfel:



          Speli carnea de vitel, o tai in cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 2 1/2 litri apa, indepartand spuma care se formeaza la inceputul fierberii. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai in cubulete morcovii, ceapa, ardeiul si rosiile, iar fasolea in bastonase. Inabusi ceapa, ardeiul si morcovii, in ulei si putina apa, apoi adaugi rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, pui in oala toate legumele si continui fierberea pentru alte 10 minute. La sfarsit adaugi sare si verdeata tocata fin. Servesti supa cu iaurt.











Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu