Ingrediente necesare pentru supa de vitel cu fasole verde:
- 1 kg fasole verde - 500 g carne vitel - 2 morcovi - 1 ceapa - 1 ardei gras - 3 rosii - 1/2 lingurita boia dulce - 2 linguri ulei - cate 1/2 legatura patrunjel si frunze de telina - 100 g iaurt |
Supa de vitel cu fasole verde se prepara astfel:
Speli carnea de vitel, o tai in cubulete si o pui la fiert la foc mic, in 2 1/2 litri apa, indepartand spuma care se formeaza la inceputul fierberii. Cand carnea a fiert, cureti si speli legumele. Tai in cubulete morcovii, ceapa, ardeiul si rosiile, iar fasolea in bastonase. Inabusi ceapa, ardeiul si morcovii, in ulei si putina apa, apoi adaugi rosiile si boiaua. Dupa 5 minute, pui in oala toate legumele si continui fierberea pentru alte 10 minute. La sfarsit adaugi sare si verdeata tocata fin. Servesti supa cu iaurt.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu