Ingrediente folosite pentru supa-crema de peste cu iaurt:
- 500 g file de peste - 2 morcovi - 1 telina mica - 1 radacina de pastarnac - 2 cepe - 4 cartofi - 30 ml ulei extravirgin de masline - 300 g iaurt degresat - 1 varf de cutit boia dulce de ardei - 1 lamaie |
Supa-crema de peste cu iaurt se prepara astfel:
Cureti si speli legumele, apoi le pui la fiert in 2 1/2 litri de apa. Dupa 10 minute, adaugi pestele. Strecori supa si pasezi ingredientele printr-o sita sau in blender, turnand si putina zeama. Adaugi in supa uleiul de masline, piureul obtinut, iaurtul si sare dupa gust. Omogenizezi si consumi supa calda, presarand in fiecare portie putina boia. Daca doresti, poti sa o acresti cu zeama de lamaie.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu