Ingrediente necesare pentru bors de vitel cu ardei copti:
- 300 g carne slaba de vitel - 8 ardei grasi - 3 morcovi - 3 cartofi - 1 pastarnac - 1 radacina de patrunjel - 3 cepe - 500 g rosii - 2 linguri ulei de masline - 1 legatura de leustean - 1 legatura de patrunjel - 1 l bors |
Mod de preparare pentru bors de vitel cu ardei copti:
Speli bine carnea de vitel, o portionezi si o pui la fiert in oala sub presiune, in 1 l apa. Speli ardeii si ii coci pe plita incinsa ori pe flacara, apoi ii cureti de coaja si seminte si ii tai in fasii. Cureti si speli legumele ramase. Cand carnea a fiert, tai legumele dupa preferinta si le pui la fiert in oala, impreuna cu uleiul, de aceasta data fara sa acoperi vasul. Separat fierbi borsul, indepartand spuma. Decojesti rosiile, le cureti de cotoare si le maruntesti. Adaugi in ciorba rosiile, iar dupa cateva clocote, borsul si ardeii copti. La sfarsit adaugi verdeata tocata marunt.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu