Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 7 februarie 2013

Bors de legume

Ingrediente folosite pentru bors de legume:


- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 ceapa
- 2 cartofi
- 2 dovlecei
- 1 ceasca fasole verde si mazare
- 250 g rosii decojite in suc de rosii
- 3-4 felii de costita afumata
- 1-2 linguri ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- bors


Mod de preparare pentru bors de legume:


           Toate legumele le cureti si le speli. Morcovii, patrunjelul si ceapa se toaca si le pui la fiert intr-o oala cu 2 l apa si un praf de sare. Lasi sa fiarba 15 minute si dupa aceea adaugi fasolea verde, mazarea si cartofii taiati cubulete. Spumezi, acoperi cu un capac si lasi sa fiarba 30 minute. Intre timp tai costita in cubulete si le prajesti. O adaugi apoi in supa, pui si dovleceii taiati rondele si apoi rosiile taiate cubulete si sucul de rosii. Acresti cu bors si mai lasi sa fiarba, iar la final adaugi patrunjelul tocat marunt.











Recomandari :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu