Ingrediente folosite pentru bors de legume:
- 2 morcovi - 1 radacina patrunjel - 1 ceapa - 2 cartofi - 2 dovlecei - 1 ceasca fasole verde si mazare - 250 g rosii decojite in suc de rosii - 3-4 felii de costita afumata - 1-2 linguri ulei - 1 legatura patrunjel - sare - bors |
Mod de preparare pentru bors de legume:
Toate legumele le cureti si le speli. Morcovii, patrunjelul si ceapa se toaca si le pui la fiert intr-o oala cu 2 l apa si un praf de sare. Lasi sa fiarba 15 minute si dupa aceea adaugi fasolea verde, mazarea si cartofii taiati cubulete. Spumezi, acoperi cu un capac si lasi sa fiarba 30 minute. Intre timp tai costita in cubulete si le prajesti. O adaugi apoi in supa, pui si dovleceii taiati rondele si apoi rosiile taiate cubulete si sucul de rosii. Acresti cu bors si mai lasi sa fiarba, iar la final adaugi patrunjelul tocat marunt.
Recomandari :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu