Ingrediente folosite pentru sarmale cu de toate:
- 2 capatani varza murata - 2 cepe - 4 morcovi - 1 telina - 1 patrunjel - 1 pachet soia granule - 1 cutie ciuperci - 400 ml bulion - 1 cana orez - sare - piper |
Sarmalele cu de toate se prepara astfel:
Calesti ceapa tocata si adaugi morcovul, telina si radacina de patrunjel curatate si date pe razatoare. Le lasi pe foc pana se inmoaie toate, pui orezul si soia la inmuiat in apa fierbinte in vase separate, pentru 10 minute. Le lasi apoi la scurs si le adaugi peste legumele calite impreuna cu ciupercile din conserva scurse de zeama si jumatate din bulion. Potrivesti de sare si piper si infasori sarmalele. Le asezi intr-o oala, torni apa cat sa le acopere si le pui la foc mic. Cand sunt pe jumatate fierte, adaugi si bulionul ramas si scuturi usor oala ca sa se amestece cu zeama in care fierb pana sunt gata.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu