Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 15 martie 2012

Ciorba de dovlecei

Ingrediente pentru ciorba de dovlecei:


- 4 dovlecei
- 2 rosii
- 2 ardei grasi
- o ceapa
- un morcov
- un pastarnac
- o radacina de patrunjel
- o telina
- o lingura de bulion
- 3 linguri de ulei
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper

Mod de preparare pentru ciorba de dovlecei:


      Se aleg dovlecei fragezi, in floare, care se curata de coaja si se taie in cuburi de marime potrivita. Se adauga in oala cand s-au fiert zarzavaturile. Spre sfarsit, se adauga rosiile, oparite in apa clocotita, curatate de pielite si de seminte si date pe razatoare, odata cu bulionul. Ciorba de dovlecei se poate servi si rece.


Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu