Pentru ciorba iti trebuie:
- 1 radacina de patrunjel - 1 morcov - 1 pastarnac - ulei - boia de ardei dulce - sare - piper - bors - 1 ceapa - patrunjel verde Pentru galuste iti trebuie:- 1 ceapa- 1 lingura de faina - 1 lingura de apa |
Ciorba cu galuste o pregateste asa:
Speli, cureti si toci marunt zarzavaturile si le pui la fiert intr-o oala cu putina sare. Separat intr-o tigaie pregatesti un rentas dintr-o ceapa tocata fin, ulei, boia si o adaugi peste zarzavaturile care au fiert. Galustele le pregatesti intr-o farfurie adanca din ceapa tocata fin si rumenita, faina si apa. Amesteci formand o pasta bine legata astfel ca atunci cand o adaugi in ciorba cu lingurita sa nu se desfaca. Cand sunt aproape fierte galustele, adaugi si borsul. Lasi sa dea in doua-trei clocote, sarezi, piperezi dupa gust si opresti focul. Peste ciorba cu galuste presari patrunjel verde tocat.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu