Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

miercuri, 28 martie 2012

Placinta cu carne de miel

Ingrediente folosite pentru placinta cu carne de miel:

- 750 g carne de miel
- 400 g faina
- 4 oua
- 50 ml ulei
- 100 g unt
- 2-3 linguri ceapa verde
- 1 legatura marar
- 100 ml vin alb
- sare
- piper

Placinta cu carne de miel se prepara astfel:

   Treci prin masina de tocat carnea de miel. Inabusi ceapa tocata la foc mic, in ulei cu putina apa, apoi adaugi carnea tocata. Dupa ce s-a calit carnea, torni vinul, condimentezi si mai lasi sa scada 15 minute. Dupa ce iei vasul de pe foc, adaugi verdeata tocata, amesteci si lasi la racit. Din faina, oua, sare, 2 linguri ulei si putina apa calduta faci un aluat pe care-l imparti in doua foi mai groase. Ungi tava, o tapetezi cu faina, inclusiv pe margini si pui o foaie de aluat. O ungi cu unt, asezi umplutura, o acoperi cu cealalta foaie, o ungi si pe aceasta cu unt si o coci aproximativ 30 minute in cuptorul incins la foc potrivit. Placinta cu carne de miel se serveste calda.




Recomandari:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu