Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

joi, 29 martie 2012

Pasca umpluta cu crema de nuca

Ingrediente folosite pentru a prepara pasca umpluta cu crema de nuca:


- aluatul de cozonac dintr-un kilogram de faina
- 10 oua
- 250 g zahar pudra
- 300 g nuca
- 1 plic zahar vanilat


Mod de preparare pentru pasca umpluta cu crema de nuca:


    Bati galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema alba, adaugi vanilia si nuca macinata si amesteci. La final pui albusurile batute spuma si amesteci usor. Intinzi o foaie din aluat intr-o tava mare rotunda, aranjezi un colacel impletit pe marginea foii si torni in mijloc compozitia de nuca. Dai pasca umpluta cu crema de nuca la cuptor si o coci la foc potrivit.



Recomandari:
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu