Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

marți, 27 martie 2012

Miel cu busuioc si maioneza de usturoi

Ingrediente necesare pentru miel cu busuioc si maioneza de usturoi:


- 2 pahare vin alb
- 1 pahar smantana
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri busuioc
- 100 ml ulei
- sare
- piper

Prepararea mielului cu busuioc si maioneza de usturoi se face astfel:



     Speli carnea si o prajesti in ulei. Dupa ce s-a rumenit o pui intr-o tava, presari busuiocul, sarea si piperul dupa gust si dai la cuptor pentru 20 minute. In acest timp cureti usturoiul, il pisezi si-l amesteci cu smantana. Scoti carnea de miel pe o farfurie si o aduci la masa ori cu sosul in farfurie sau separat, in functie de ce vor mesenii. Vinul rosu e cel mai potrivit pentru miel cu busuioc si maioneza de usturoi.




Recomandari:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu