Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 24 februarie 2014

Supa de dovleac

Ingrediente necesare pentru supa de dovleac:


- 500 g dovleac
- 100 ml smantana vegetala
- 1 ceapa
- 1 telina
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei iute
- 1 bucata de ghimbir
- ulei
- patrunjel
- sare

Mod de preparare pentru supa de dovleac:



             Scobesti un dovleac si indepartezi semintele. Miezul il tai in bucati. Cureti toate legumele si le tai in cuburi, apoi pui doua linguri de ulei la incins si calesti iute ceapa, usturoiul, pui morcovul, ardeiul si telina. Amesteci 1-2 minute, completezi cu apa, adaugi dovleacul si lasa-l sa fiarba 45 de minute. Cand legumele sunt moi, pasezi supa cu blenderul si dregi de sare. Adaugi incet smantana si torni totul in dovleacul curatat. Decorezi cu felii de ardei iute, felii de ghimbir foarte subtiri si frunze de patrunjel.














Recomandari:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu