Ingrediente necesare pentru chec aperitiv:
- 1 morcov mare
- 1 ardei rosu
- 100 g mazare
- 350 g faina
- 250 ml apa minerala
- 5 linguri de ulei
- 1 cub de margarina
- 1 pliculet de praf de copt
- sare
- susan
- boia
- untisor (sau alta verdeata pentru decor)
Mod de preparare pentru chec aperitiv:
Intr-un bol pui faina, sarea si praful de copt. Torni apa, apoi uleiul si amesteci, adaugi margarina topita si racita. Incorporezi morcovul dat pe razatoarea mica, ardeiul taiat in cubulete si mazarea. Tapetezi o tava de chec cu hartie de copt. Torni compozitia in tava, dar lasi loc sa creasca. Dai la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute. Cu 5 minute inainte de terminarea timpului de coacere, presari susanul. Spre final, verifici daca este gata cu o scobitoare. Scoti si lasi la racit. Orneazi cu boia si verdeata.
Recomandari:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu