Retete Culinare G este blogul unde gasiti cele mai variate retete culinare si care se pot gati in cel mai simplu mod. In fiecare saptamana va oferim o gama variata de retete culinare sortate pe categorii pentru ca utilizatorii blogului nostru sa ajunga usor acolo unde isi doresc. Alege sa Gatesti usor si sa realizezi cele mai gustoase si variate retete culinare ce suntem bucurosi sa vi le oferim pe blogul nostru. Proiectul nostru este destinat tuturor celor ce iubesc arta culinara si care doresc sa incerce intotdeauna ceva nou.

luni, 6 ianuarie 2014

Piftie de crap

Ingrediente necesare pentru piftie de crap:

- 1 kg crap
- 2 cepe
- un morcov
- o radacina de patrunjel
- 4 catei de usturoi
- sare
- piper boabe
- piper macinat
- foi de dafin

Mod de preparare pentru piftie de crap:


             Se fierb in apa cu sare zarzavatul intreg si ceapa tocata, adaugand cateva boabe de piper si foi de dafin. Cand s-au inmuiat, se adauga pestele, taiat in bucati. Se lasa pana se fierbe bine crapul, apoi se scoate intr-un castron adanc, peste el strecurandu-se zeama amestecata cu usturoi pisat si sare. Se da la frigider sa se lege.











Recomandari:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu